Webinárium

Barefoot Cipők Online Webinárium

Ha téged is vonz a mezítlábas cipők világa, vagy egészségesebb lábakat szeretnél műtét nélkül, itt a helyed! Ezen az 1,5 órás előadáson mindent megtudsz ahhoz, hogy bele tudj kezdeni. A gyakorlott barefootosoknak is lesz új információ, hiszen kutatásokkal, speciális esetekkel is készülünk. 

 

 

Részletek: 

Mikor? Hol?

Online (linket e-mailben küldünk)

2024.07.12. (péntek), 20:00


Az előadás 3 napig visszanézhető lesz, ha valamilyen okból nem sikerül csatlakozni az élő webináriumhoz. 

 

Kinek ajánljuk?

 • azoknak, akiknek fontos a láb egészsége
 • azoknak, akik bütyökkel, kalapácsujjakkal vagy egyéb lábdeformitással küzdenek
 • azoknak, akik szeretnék, hogy gyermekeik egészséges lábakkal nőjenek fel, és ezáltal jobban teljesítsenek az iskolában
 • azoknak, akik váltani szeretnének barefoot cipőre


Mit tartalmaz a webinárium? 

Választ az alábbi témakörökre:

 • Mi a barefoot cipő, milyen ismertetőjelekkel rendelkezik
 • Kutatások
 • Kontraindikációk: kinek nem ajánljuk a barefoot cipőt?
 • A barefoottá válás lépései: mire figyelj, milyen cipőt ajánlunk kezdésnek
 • Mi szerint válassz cipőt? Mindennapi használat versus sportcipők
 • A helyes lábmérés fontossága, technikája, gyakori hibák
 • Mennyi hely (többlet) legyen a cipőben?
 • A papucs kérdésköre
 • Kalapácsujj, hallux valgus, boltozatsüllyedések és a barefoot
 • Kiegészítők - ujjelválasztók, zoknik, szenzomotorikus szőnyegek
 • Mire figyelj a gyerekeknél?
 • Meglepő tények
 • lehetőség lesz  kérdezni az előadó gyógytornásztól
 • a kérdőív kitöltése után bónusz 3 lábgyakorlatot ONLINE

 

Az előadóról:

Géci Tóth Rita fizioterapeuta és podológus. Külföldön él és dolgozik, a Jaguar Land Rover autógyár vezető gyógytornásza. Gyógytornászi alapképzését a pozsonyi Egészségügyi Egyetemen, mesterképzését a budapesti Semmelweis Egyetemen, podológusképzését pedig Csehországban végezte. Számos workshopot és előadást tartott, főként prevencióval foglalkozik. Mottója: ,,Az egészséget könnyebb megtartani, mint a betegséget gyógyítani.” A barefoot cipőhöz saját problémája vitte, mivel az ortopédorvos műtétet ajánlott lábujjai deformitása miatt (8 év balett után). Mint gyógytornász kereste a beavatkozás nélküli megoldást, és a barefoot cipőknek hála meg is találta azt.  Miután sikerült elkerülni a műtétet, tapasztalatát másokkal is meg szeretné osztani, és terjeszteni a mezítlábas cipők előnyeit Magyarországon.

 

Ár

A webinárium ára csupán 5000 Ft. Az online szeminárium összegzi 4 ország tudásanyagát a barefoot cipőkről, megosztja gyógytornászunk szakmai tudását és segítségét, illetve 3 bónusz lábgyakorlatot is tartalmaz, amelyet videón küldünk el a kérdőív kitöltése után. 

Itt tudod megvásárolni.


A webinárium min. 5 fő jelentkezésével indul. Kevesebb jelentkező esetén újabb időpont kerül kiírásra, amelyről az érdeklődőket e-mailben értesítjük.

Visszajelzéseitek:

 

"Hasznosnak találtam még gyógytornászként is. Anatómia és fiziológia ismereteim mellett eddig is tudtam a barefoot fontosságát, de így is adott új információkat, tudományosan alátámasztott magyarázatot és összefüggéseket."

Moldovan Emese, gyógytornász

 

"Gyógytornászként számos hasznos információt kaptam, melyet munkám során hatékonyan fogok tudni hasznosítani."

Nagy Gabriella, gyógytornász -manuálterapeuta

"Szuper jó és hasznos videó! Iskolában kellene tanítani!"

Mónika, háztartásbeli

 

"Köszönöm, hogy végre készült egy olyan összefoglaló a barefoot cipőkről, amely nemcsak hétköznapi felhasználóknak nyújt segítséget, hanem családoknak, különösen édesanyáknak. Így már a baba születésétől fogva tudatosan készülhetünk a gyerekeknek legideálisabb lábbelik vásárlására. Az első cipőktől egészen a felnőtt korig. Számomra hatalmas segítség, tele hasznos információkkal, amiket bárcsak 20 évvel ezelőtt olvashattam volna!

Juca

 

"Nagyon jól összeszedett előadás, lényegretörő. Aki most kezd érdeklődni, pontos képet kap a témáról, a miértekről. Bárcsak akkor láthattam volna ezt az előadást, mikor belevágtam a bf-ba."

Melinda

 

"Szerintem nagyon hasznos volt, jó így összefoglalva látni a dolgokat. Szerintem minden témát érintettél. Merült fel 1-2-nél kérdésem, de szerintem szakmailag megindokolva teljesen elfogadható minden…. Igazán jó dolog, hogy vetted a fáradtságot és összeállítottad ezt a videót, köszönet érte."

Anonym

 

"Nagyon jól összefoglalt előadás. Történelemmel, kutatásokkal alátámasztva és nagyon jól elmagyarázva a barefoot cipők használatát, mivoltját. Nem vagyunk ebben a témában szakértők, úgyhogy számunkra ez egy érthető bevezetés volt a barefoot cipők a világába. Egy elgondolkodtató előadás, amely nagyon érthető és az előadó kellemes stílusa, hangja ehhez csak hozzásegít."

Anita

 

"Nagyon hasznos, hogy ilyen sok információt osztasz meg! Én már évek óta tájékozódom a témában, de még így is sok újdonságot tudtál mondani! :)"

Áron

"Nagyon jó előadás volt. Hamar elrepült az idő, szívesen hallgattam volna még vagy egy órán át, esetleg még részletesebben kifejtve a témát. Nem feltétlenül ebben az előadásban, de örülnék, ha lennének olyan cikkek/videók, amik a lábtornáról, illetve a különböző lábformákhoz való cipőkről szólnak, utóbbi akár félévente frissítve az új modellekkel."

Tina, közgazdász

"Szerintem nagyon jól összeszedte Rita egy órába a tudnivalókat. Nagyon közvetlen előadó!"

Kamilla, orvos