Workshop

Barefoot workshop és lábvizsgálat

 

Használd ki az alkalmat, és gyere el a workshopra, amely évente csak 2x kerül megrendezésre! Ez nemcsak egy előadás lesz, hanem olyan együtt eltöltött délelőtt, ahol megtanulsz mindent a barefoot cipőkről! A gyakorlati részen kívül podoszkópos lábvizsgálat is lesz. 

 

 

Részletek: 

Mikor? Hol?

2024.06.08. (szombat), 9:00 – 12:00

Helyszín: 1117 Budapest, Fehérvári út 74.

 

Mit tartalmaz a 3 órás workshop? 

  • 1 órás előadást - a téma A barefoot cipők és a láb egészsége 

Megtudod benne, mi az a barefoot cipő, mit mondanak a kutatások, milyen ellenjavallatok léteznek,  mi szerint válassz cipőt, mit ajánlunk gyerekeknek, stb.

  • 30 perces lábgyakorlatokat

Megismerkedhetsz prevenciós gyakorlatokkal (egészséges lábak esetén), “lúdtalpra” (boltozatsüllyedésekre) ajánlott gyakorlatokkal, láberősítő és esésmegelőző gyakorlatokkal (főleg az idősebbeknek, de nemcsak nekik) 

  • 1 órás vizsgálatot és tapasztalatcserét

Podoszkópos lábvizsgálatot végzünk, majd megtanulhatod, hogyan kell helyesen lábat mérni és járni, kipróbálhatod a barefoot cipőket és a szenzomotoros szőnyegeket. 

  • 30 perc kérdezz–feleleket

 

Kinek ajánljuk?

  • azoknak, akiknek fontos a láb egészsége
  • azoknak, akik bütyökkel, kalapácsujjakkal vagy egyéb lábdeformitással küzdenek
  • azoknak, akik szeretnék, hogy gyermekeik egészséges lábakkal nőjenek fel, és ezáltal jobban teljesítsenek az iskolában
  • azoknak, akik váltani szeretnének barefoot cipőre

 

Az előadóról:

Géci Tóth Rita fizioterapeuta és podológus. Külföldön él és dolgozik, a Jaguar Land Rover autógyár vezető gyógytornásza. Gyógytornászi alapképzését a pozsonyi Egészségügyi Egyetemen, mesterképzését a budapesti Semmelweis Egyetemen, podológusképzését pedig Csehországban végezte. Számos workshopot és előadást tartott, főként prevencióval foglalkozik. Mottója: ,,Az egészséget könnyebb megtartani, mint a betegséget gyógyítani.” A barefoot cipőhöz saját problémája vitte, mivel az ortopédorvos műtétet ajánlott lábujjai deformitása miatt (8 év balett után). Mint gyógytornász kereste a beavatkozás nélküli megoldást, és a barefoot cipőknek hála meg is találta azt.  Miután sikerült elkerülnie a műtétet,  meg szeretné osztani tapasztalatát másokkal is, és terjeszteni a mezítlábas cipők előnyeit Magyarországon.

 

Ár: 

A 3 órás workshop ára 10.000 Ft. Hogy miért csak ennyi, ha máshol több mint 12 000 Ft? Azért, mert szeretnénk, hogy mindenki meg tudja tapasztalni, hogy tud a lábán segíteni, hogy van más megoldás is. Szeretnénk, hogy az új generációnak már egészséges lába legyen.

A workshop férőhelye 10 fő, nemcsak a terem kapacitása miatt, hanem azért is, mert szeretnénk, hogy mindenkire jusson elég idő, és mindenki választ kapjon a felmerülő kérdéseire.

Ha te is szeretnél részt venni a workshopon, de sajnos nem tudsz elutazni Budapestre vagy nem felel meg az időpont, lehetőséged van meghallgatni az előadást online webinárium keretében. A részleteket itt találod: Barefoot Cipők Online Webinárium


A workshop min. 5 fő részvételével kerül megrendezésre.